QONUN USTUVORLIGI VA KONSTITUTSIYAVIY QONUNIYLIKNI TA’MINLASH - Bo‘tayeva , Muhayyo Nizomiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada qonun ustuvorligi va konstitutsiyaviy qonuniylikni ta’minlash masalasi haqida so‘z yuritiladi. Normativ-huquqiy hujjatlarda qonun ustuvorligi va konstitutsiyaviy qonuniylikni ta’minlashga oid mavjud norm ava psinsiplar haqida ham fikr bildiriladi.