SHAXSNING IJTIMOIYLASHUVIGA PSIXOGENETIKANING TAʼSIRI - Ibodullayeva , Sabohat Zavqiy qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada psixik taraqqiyotning genetik jihatlarini ilmiy aniqlash, irsiylik shart-sharoitlari va inson genetikasining asosiy muammolari hamda organizm va psixikada irsiy belgilarning namoyon boʻlish xususiyatlari nazariy va amaliy tahlil qilinadi.