ELEKTROTEXNIKA VA ELEKTRONIKA ASOSLARI FANINI O‘QITISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Pazilova, Shoxida Abdulbasitovna, (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada elektrotexnika va elektronika asoslari fanidan mashg‘ulotlarni tashkillashtirishning bugungi holati tahlil qilib chiqilgan. Ushbu fanni o‘qitishdan maqsad va vazifalar ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, o‘tilayotgan mashg‘ulotlarning samaradorligini oshirish yo‘llari ochib berilgan. Olib borilgan tadqiqotlar natijasida fanning takomillashtirilgan mazmuni ishlab chiqildi. Ushbu fanning o‘qitish metodikasi hamda yaratilgan o‘quv qo‘llanmalar va elektron materiallar bo‘lajak ofitserlar tayyorlashda elektrotexnika va elektronika asoslari fanidan chuqur va mustahkam bilimlarni shakllantirishga xizmat qilishi maqolada aytib o‘tilgan.