ALISHER NAVOIY IJODIGA YANGICHA QARASH SHARX VA TALQIN MUAMMOLARI - Odilova , Sitora (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Oʼzbek madaniyat siymosi, Alisher Navoiy hayot yoʼlining boshlanish,shoir tahallusi, gʻazal oshiradi va Lutfiy suhbati, ijod ogʻushida Buyuk tarix ziynati.