HARAKATLI O‘YINLARNING YOSH SPORTCHILAR VA BOLALARNI TARBIYALASHDAGI NAZARIY AHAMIYATI - Atajanov, Adilbek Yuldashevich; Karimov , Doniyor Komilovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada harakatli o‘yinlar orqali yosh sportchilar va bolalarni tarbiyalashdagi ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan. Qolaversa jismoniy tarbiya va sport sohasidagi bir guruh olimlarning darslar va sport mashg‘ulotlarni harakatli o‘yinlar yordamida tashkil qilish kerakligi to‘g‘risidagi fikr va mulohazalari bayon qilingan.