YOSHLARNI MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLAR RUHIDA TARBIYALASH MEZONLARI - Muzaffarova, Gulnoza Muzaffar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada yoshlarimizni milliy va umuminsoniy qadriyatlarimizga sadoqat ruhida tarbiyalashga oid ba’zi dalillar va ularning nazariy asoslarini keltiradi. Yoshlarni erkin fikrlashga o’rgatish, hayot mazmunini tushunib olishiga ko’maklashish, o’z-o’zini idora va nazorat qila bilishini shakllantirish uchun zarur bo’lgan omillar ko’rsatilgan.