FRASUZ TILIDA OTLARNING GRAMMATIK ROD KATEGORIYASI - Chorshanbiyeva , Zarina Kamoliddin qizi; Zoirova , Aziza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola fransuz tilida otlarning rodini aniqlashning bir necha usullari grammatik qoidalar asosida misollar bilan yoritilgan. Ushbu mavzu boʻyicha izlanishlar nazariy asosda ifodalangan.