FRANSUZ TILIDA KELASI ZAMONLAR KAYTEGORIYASI - Gʻaybullayeva , Shahnoza Shaxobiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola fransuz tilida kelasi zamonlar kategoritalariqanday qoʻllanishi, grammatik qoidalar asosida misollar bilan y Ushbu mavzu boʻyicha izlanishlar nazariy asosda ifodalangan.