OLMOSH SO‘Z TURKUMINI O‘RGATISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH TEXNOLOGIYALARI - Isaqova , Gulzoda Anvarjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada, tilshunoslikning morfologiya bo‘limining olmosh so‘z turkumi mavzusini o‘rgatishda interfaol metod turlarining ahamiyatlari ko‘rsatilgan. Ko‘rsatilgan pedagogik asoslarning qo‘llanilish sababi, maqsadi va afzalliklari tahlil qilinadi.