O‘ZBEKISTONDA ENEOLIT DAVRI TURAR-JOYLARINING JOYLASHISH GEOGRAFIK YECHIMLARI - G‘affarov , Maqsadbek Qadamboyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada O‘zbekistonning tarixiy-madaniy hududlarida eneolit davri axholisi turar-joylarining joylashish hususiyatlari tahlil qilingan.