PSIXOLOGIK SAVODXONLIK O‘RTA MAKTAB O‘QUVCHILARINI IJTIMOIYLASHTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK SHARTI SIFATIDA - Fayzullayev , Mirzaodil Mirzamurodovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarining ijtimoiylashuv jarayonida psixologik savodxonlik asosiy vosita ekanligi keltiriladi. Psixologik savodxonlikning elementlari haqida fikr yuritiladi.