TARBIYA BAXT KALITI - Nuritdinova , Xurshida Norpo‘latovna; Bozorova , Sevinch Anvar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada farzand tarbiyasi haqida sharq mutafakkirlari qarashlari, farzandlarning ota-ona oldidagi burchi va vazifalari, oilada tarbiyaning o‘rni hamda go‘zal xulq va tarbiya baxtga yetaklashi haqidagi fikrlar bildirilgan.