MUTAXASSISLIK FANIDAN AMALIY MASHG‘ULOTLARNI O‘TKAZISHDA INTERFAOL METODLARNI QO‘LLASH - Adizova , Sevara Yusupovna; Boboqulov , Diyorbek Anvarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada mutaxassislik fanlaridan mashg‘ulotlarni o‘tkazishda innovatsion texnologiyalar asosida interfaol metodlarni qo‘llash orqali ularning kasbiy bilim, ko‘nikma va faoliyatlarini shakllantirish to‘g‘risida fikr yuritilgan.