TITAN VA UNING ASOSIDAGI QOTISHMALARGA ISHLOV BERISH - Botirov, Alisher Axmadjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Titan va uning asosidagi qotishmalar yangi avlod materiallari jumlasiga kiradi. Boshqa murakkab (konstruksion) materiallardan farqli o‘laroq, tarkibida titan saqlovchi materiallar yuqori fizik va mexanik xususiyatlarga ega. Solishtirma mustahkamlik va issiq bardoshlik ko‘rsatkichlari yuqori, shuningdek tajovuzkor muhitda yemirilishga, zanglashga chidamligi bilan ajralib turadi.