AVTОMОBILLARGA SERVIS XIZMAT KO‘RSATISH MARKAZLARIDA ISHLAB CHIQARISHNI RIVОJLANTIRISH VA TAKОMILLASHTIRISH - Qosimov , Baxtiyor Axmatjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola bugungi kunda avtomobillarga servis ko‘rsatishning eng yuqori va zamonaviy usullardan foydalanish va servis xizmat ko‘rsatish jarayonid axborot texnologiyalaridan keng foydalanish usullari keltirib o‘tilgan.