“KOMPYUTER TIZIMLARI VA TARMOQLARI” FANIDAN AMALIY VA LABORATORIYA MASHG‘ULOTLARINI O‘QITISHDA VIRTUAL CISCO PACKET TRACER DASTURIDAN FOYDALANISH - Maxmatqulov , G‘olibjon Xolmuminovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kompyuter tarmoqlarini boshlang‘ich ta’limdan oliy ta’limgacha virtual hayotiy ob’ektlarni modellashtirishda eng sodda chiplardan tortib butun boshli murakkab aloqa tizimlarigacha virtual prototiplarini yaratish mumkinli hamda amaliy va laboratoriya mashg‘ulotlarini o‘qitishda cisco packet tracer dasturining imkoniyatlari ko‘rsatilgan.