STRESSLI VAZIYATLARDA SHAXSNI ADEKVAT QAROR QABUL QILISHINING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Najmiddinova, Muxayyoxon Shaxobiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda jamiyatda ko‘p uchrayotgan holatlar, stressli vaziyatlarda shaxsni o‘zini boshqara olish qobilyati adekvat qaror qabul qilishining psixologik jihatlari nazariy jihatdan yoritildi.