ИЖТИМОИЙ ШЕРИКЛИКНИНГ ШАКЛЛАНИШИ ВА РИВОЖЛАНИШИДАГИ ТАРИХИЙ ШАРТ-ШАРОИТЛАР ҲАМДА ИЖТИМОИЙ, СИЁСИЙ, ҲУҚУҚИЙ ОМИЛЛАР - Нишанбаева , Э.З. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада ижтимоий шерикнинг ўрни ва унинг асосий жиҳатлар, омилларига эътибор қаратилган. Унда муаллиф томонидан ижтимоий шерикликнинг шаклланиши ва ривожланишидаги тарихий шарт-шароитлар ҳамда ижтимоий, сиёсий, ҳуқуқий омилларини очиб берилган.