AXBOROTLARNI SAQLOVCHI-TASHUVCHI QURILMALAR: OPTIK DISKLAR – KOMPAKT DISKLAR, FLESH XOTIRA KARTALARINING ISHLASH PRINSIPI VA ULARDAN OQILONA FOYDALANISH USULLARI - Mirzaakbarov , D.D; Sobirova , Saboxon Solijon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tezisda Axborotlarni saqlovchi-tashuvchi qurilmalar. Axborotlarni saqlovchi-tashuvchi qurilmalarning xususiyatlari. Diskli axborot saqlovchi-tashuvchi qurilmalar, optik disklar – kompakt disklar. Flesh xotira kartalari haqida hamda ularning xususiyatlari, ishlash prinsplari haqida batafsil so‘z boradi.