MAHSULDOR QATLAMNI BIRLAMCHI OCHISH TEXNOLOGIYASI VA MAHSULDOR UYUMGA “KIRISH” USULLARI QATLAMNI BIRLAMCHI OCHISH UCHUN YUVUVCHI SUYUQLIKNING TARKIBINI VA XOSSALARINI TANLASHNING AHAMIYATI - Rustamov , Mirzoxid Mansur o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
В статье упомянуто несколько способов вскрытия продуктивного пласта, а также указаны преимущества и недостатки каждого метода. Также в статье представлена ​​информация о важности выбора состава и характеристик промывочной жидкости в процессе перфорации.