STEM TA’LIMINI ASOSIY MAQSADI VA UNDAN FOYDALANISH USULLARI - Jumabayev , Abdulxamid To‘xtanazarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada STEM ta’limi va ununing afzalliklari, STEM ta’limining maqsadi, STEM ta’limi - o‘rganishga fanlararo yondashuv STEM ta’limining o‘quvchilarda asosiy ko‘nikmalarini shakllantirishdagi ahamiyati haqida fikrlar bayon etilgan.