ТОПИНАМБУР АСОСИДА ТАЙЁРЛАНГАН ДЕСЕРТ ТАОМЛАРНИНГ УМУМИЙ КИСЛОТАЛИЛИГИ ВА РН КУРСАТКИЧИНИ АНИКЛАШДА - Акрамбоев , Расулжон Адашович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Бугунги кунда саноатда янги тур шарбат маҳсулотларини ишлаб чиқиш, қандли диабет хасталиклари билан касалланган беморлар учун пархезли ичимликлар етказиб бериш ва уларни даволаш билан аҳамиятлидир.