TEMURIY SHAHZODA ABDULLATIF OBRAZIDA DAVR VA SHAXS FOJIASINING OCHILISHI - Shomurodov , San’at (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada temuriy shahzoda Abdullatif mirzo va uning ziddiyatli hayoti haqidagi ayrim masalalar tadqiq etilgan. Jumladan, Mirzo Ulug‘bek fojiasi va uning paydo bo‘lishiga zamin yaratgan omillar mustaqillik davri tarixiy romanlarida yaratilgan Abdullatif mirzo obrazi va aloqador tarixiy, ilmiy manbaalar bilan qiyosan o‘rganilgan.