MILLIY BOSH KIYIMLARNING TADQIQOTCHILAR TOMONIDAN O‘RGANILISHI - Nurullayeva, Zulayho Ravshan qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada milliy bosh kiyimi-do‘ppilarning tadqiqotchilar tomonidan o‘rganilishi, do‘ppilarning choklari, tasvirlari va yozuvlari bo‘yicha olib borilgan izlanishlar va ularning qisqacha izohlari haqida ma’lumotlar berilgan.