AKADEMIK LITSEYLARDA FIZIKASI FANI O‘QITISHNI HOZIRGI KUNDAGI MAVJUD HOLATI - Axmedov, Yodgorbek Olimjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada akademik litseylarda fizika fanini o‘qitishning hozirgi kundagi holati tahlil qilingan. Shuningdek, axborot kommunikatsion texnologiyalarning o‘quv jarayonida qo‘llash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Maqolada zamonaviy texnologiyalarning afzalliklari va kamchiliklari ko‘rsatilgan.