SANOATDA OQAVA SUVLARINI TOZALASH USULLARI BILAN TANISHISH - Vafoqulova , Mohinur Alisher qizi; Abdumutalova , Sevinch Dilmurod qizi; Karimova , Feruza Sattarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada sanoatda oqava suvlarini tozalashda biologik tozalash usullaridan foydalanishning samarali yo‘llari haqida fikr yuritilgan. keltirilgan.