FIZIKA FANINI O‘QITISHDA MOBIL DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI - Jamolova, Shahlo Qobilovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida fizika fanini o‘qitishning metodik tizimini takomillashtirish, o‘qitish mazmuni, maqsadi, vazifasi va barcha komponentlari o‘rtasidagi o‘zaro aloqadorlikni ta’minlashda innovasion texnologiyalardan foydalanish. O‘quvchilari uchun mo‘ljallangan ta’lim saytlari, ularda berilgan o‘quv materiallari mazmuni yoritilgan. Fizika fanini o‘qitish jarayonida mobil dasturiy ilova “Physics school”dan foydalanish orqali ta’lim sifatini yaxshilash, o‘quvchilar bilimini baholashda foydalanish imkoniyatlari bayon qilinadi.