МЎМИНЖОН ҲАКИМ МАРҒИЛОНИЙ ХОТИРАЛАРИ ТАРИХИЙ МАНБА СИФАТИДА - Нодиржон , Ураимович Абдулаҳатов (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада Ўзбекистонда хизмат кўрсатган врач, тиббиёт фанлари номзоди Бухоро амири Олимхоннинг хос табиби Мўминжон Алиевнинг (1894-1973) тарихий хотиралари тўғрида сўз юритилади.