SANOATDA OQAVA SUVLARINI TOZALASHNING ISTIQBOLLARI - Jumaniyozova , O‘g‘iloy O‘ktamovna; O‘ktamova , Sevinch Azamat qizi; Murtozoqulova, Shaxnoza Nemat qizi; Karimova, Feruza Sattarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada sanoatda oqava suvlarini tozalash usullari bilan tanishib chiqishingiz mumkin.