O‘LCHASH NATIJALARINI QAYTA ISHLASH - Jovliyev, S.M. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Takroriy o‘lchashlar o‘tkazish orqali ularning o‘lchash natijasi aniqligiga ta’sirini o‘rganish. O‘lchash natijalarini matematik tahlil etish uslubiyotini egallash. O‘lchanayotgan kattalikning haqiqiy qiymatini topishni o‘rganish.