LINGVOKULTURALOGIYANING O‘RGANILISHIGA DOIR MULOHAZALAR - Raximqulova , Malika Sherzod qizi; Sindorov, Lutfulla Kurolovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada lingvokulturalogiyaning o‘rganilishi yuzasidan ma’lumotlar to‘plangan, lingvokulturalogiya va til bir-birini taqazo etishi haqida olimlarning qarashlari va ular tomonidan amalga oshirgan ilmiy tadqiqotlar o‘zaro solishtirilgan.