BANKLARDA MIJOZLARGA KO‘RSATILADIGAN HISOB-KITOB OPERATSIYALARI AUDITI - Muminova , Parvina Ilhomovna; Umarov , Zafar Absamatovich (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada banklarda bank mijozlariga ko‘rsatiladigan hisob-kitob operatsiyalari mazmuni, uning hisobi va audit yuritilish nazariy asoslari misollar bilan keltirilgan va tahlil qilingan