ФАРҒОНА МЕЪМОРИЙ ЁДГОРЛИКЛАРДА АМИР ТЕМУР НОМИ БИЛАН БОҒЛИҚ АФСОНАЛАР - Нодиржон, Абдулаҳатов (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Фарғона вилоятидаги Амир Темур ва темурийлар даврига доир меъморий ёдгорликлар ва улардаги Амир Темур номи билан боғлиқ ривоятлар тўғрисида сўз юртилади.