ENERGIYATEJOVCHI MATERIALLARNI MAXALLIY XOM ASHYO MATERIALLAR ASOSIDA TAYYORLASH VA SINOVDAN O‘TKAZISH - Tojiboyev , Bobir Tolibjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada mahalliy xom-ashyolar asosida tayyorlangan energiyatejovchi material xaqida so‘z boradi.