EGILISHDA EGUVCHI MOMENT VA KO‘NDALANG KUCHLARNI ANIQLASH MASALASIGA BOSHLANG‘ICH PARAMETRLAR USULINI TADBIQ ETISH - Hamzayev, I.H.; Umarov, E.S. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada egilishda eguvchi moment va ko‘ndalang kuch epyuralarini qurishga boshlang‘ich parametrlar usulini tadbiqi keltirilgan.