ПРИМЕНЯЕМЫЕ ТОПЛИВО ДЛЯ ГАЗОТУРБИННЫХ ДВИГАТЕЛЕЙ В ГРАЖДАНСКОЙ АВИАЦИИ - Юсуфжонов, О.Г. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada TS-1 va RT yoqilg‘isini, gaz yoqilg‘ilarini sanoatda ishlab chiqarish, qo‘shimchalar qo‘shib emirilishga qarshi xususiyatlarini yahshilash va ulardan fuqaro aviatsiyasining gaz turbinali dvigatellaridan foydalanish tahlili ko‘rib chiqiladi.