FUQAROLIK JAMIYATIDA INSON QADRI, HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MADANIYATNI YUKSALTIRISH - Ibodullayeva , Dilshoda Sunnatulloyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada huquqiy madaniyat jamiyatda qaror topgan huquqiy tizimning darajasi, xalqning bu huquq tizimidan xabardorligi fuqarolarning qonunga bo‘lgan hurmati, huquqiy normalarning ijro etilishi va qonunga itoatkorlik darajasining namoyon bo‘lishi tahlil qilingan.