HETEROPTERALARNING UCHRASH DARAJASI - Turayeva, Zuxra Rajaboyevna; Ekinov, Islombek Odiljon o‘g‘li; Xusanova, Ismigul Muzaffar qizi; Umaraliyeva, Shodiyona Farxodjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola Namangan viloyati hududida dendrobiont Heteropteraning tadqiqotlar natijasida o‘rganilgan ma’lumotlar asosida Hemipteralarning 10 oilasiga mansub 34 turi aniqlandi.