ОВҚАТЛАНИШ ЗАЛЛАРИ ҚУВВАТИНИНГ КОРХОНА САМАРАДОРЛИГИГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАРИ - Шукуров , Т.И; Шукуров , И.Х (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу тезисда овқатланиш залларининг қувватини белгиловчи кўрсаткичлар ва уларни ҳисоблаш методлари ёритилган. Шунингдек, овқатланиш заллари ишини самарали ташкил этишда унга тўсиқ бўлувчи омиллар таҳлил қилинган ва ечимлари кўриб чиқилган.