ЁШЛАР МАЪНАВИЯТИНИ ЮКСАЛТИРИШДА ТАЪЛИМ -ТАРБИЯНИНГ ЎРНИ - Жаҳонгиров , Б.Б; Зокиров , Ж (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада юртимизда фарзандларимизнинг ақл салоҳияти, қобиляти ва иқтидорини рўёбга чиқариш уларнинг том маънода баркамол инсонлар бўлиб вояга етиши, ёшларимизнинг талаб эҳтиёжлари ҳамда манфаатларини қондиришга қаратилган масалалар баён этилган.