IN VITRO TEXNOLOGIYASI ASOSIDA MAXALLIY UZUM NAVLARINI KO‘PAYTIRISH - Qosimova , Sharifa Shuxratjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Bugun uzumchilikni rivojlantirish sohasida ilmiy-tadqiqot institutlarida qanday ishlar amalga oshirilayotganini o‘rganish va bevosita uzumchilik soxasiga tadbiq etish