MILLIY QADRIYATLARNING DEMOKRATIK JAMIYAT QURISHDA TUTGAN OʻRNI - Kenjayeva , Sevinch Shamsiddin qizi; Nigmanova , Umida Bahramovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada demokratik jamiyat qurishda milliy va umuminsoniy qadriyatlarning oʻrni, shuningdek, milliy va umuminsoniy qadriyatlarning mazmun-mohiyati, konstitusiyamizda millatlararo totuvlik va diniy bagʻrikenglik gʻoyalarining mustahkamlab qoʻyilganligi borasida soʻz boradi.