SUVNING QATTIQLIGI VA UNI YO‘QOTISH USULLARI - Rajabova , Shaxzoda Asror qizi; Xamidov , Sobir Xodiyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada suvning qattiqlik turlari, inson hayotidagi o‘rni, suvning qattiqligini yo‘qotish usullari va suv qattiqligining salbiy ta’sirlari haqida mulohaza qilinadi.