IKKI BUYUK ADIBLARNI BIRLASHTIRGAN ULUGʻBEK - Abdujabborova , Feruza Bahodir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada Maqsud Shayxzodaning “Mirzo Ulugʻbek” tragediyasi va Odil Yoqubovning “Ulugʻbek xazinasi” romanıni qiyoslagan holda tahlilga tortdik. Ularning yutuq va kamchiliklariga e’tibor qaratildi.