O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI TARAQQIYOT STRATEGIYASIDA INSON QADRI- BOSH TAMOIL - Mahmatova , Sarafroz Dilshodbek qizi; Nigmanova , Umida Bahramovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolaning mazmuni O‘zbekiston Respublikasi Taraqqiyot strategiyasida inson qadri bosh tamoil sifatida, inson qadrini ulug‘lashga yo‘naltirilgan ijtimoiy himoya siyosatini ta’minlash bo‘yicha belgilangan vazifalar doirasida amalga oshirilgan ishlarni yoritilgan va bu haqida tushuncha va fikrlar ham bundan o‘rin olgan hisoblanadi.