KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYANI TRENINGLAR ORQALI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA TAVSIYALAR - Azizov, O (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bolalarni muvaffaqiyatli ijtimoiylashuvini shakllantirish, bolaning kattalar va tengdoshlari bilan o‘zaro munosabatlari ko‘nikmalarini shakllantirishda kommunikativ kompetensiyani treninglar orqali rivojlantirish.