KOMMUNIKATIV MULOQAT USULLARI BILAN ISHLASH KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISH (Pedagogika kollejida tahsil olayotgan bo‘lajak mutaxassislarda) - Azizov, O; Azizova, K (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada pedagogika kollejida tahsil olayotgan bo‘lajak mutaxassislarda kommunikativ muloqat usullari bilan ishlash ko‘nikmasini rivojlantirish haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan.