HOSILA YORDAMIDA FUNKSIYANING O‘SISH VA KAMAYISH ORALIQLARINI ANIQLASH - Xoliqov , To‘lqin Boltaevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada akademik litseylarda o‘qiydigan o‘quvchilarga hosila yordamida funksiyani o‘sish va kamayish oralig‘ini aniqlash, matematik tasavvur, mantiqiy fikirlash haqida so‘z yuritilgan