BOSHLANG‘ICH SINFLARDA 4K DASTURI ASOSIDA TABIIY FANLAR DARSLIGIDAGI MAVZULARNI ZAMONAVIY METODLAR ORQALI O‘TISH YO‘LLARI - Ergasheva , Nilufar Erkin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda 4K dasturi asosida zamonaviy metodlar, vositalar, texnologiyalardan foydalanilgan holda dars jarayonlarida o‘tishning samaradorligi haqida so‘z yuritiladi.