IQTIDORLI SHAXS MULOQOTINING SHAKLLANISHIDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINING AHAMIYATI - Abdullayeva , Zuhro Ismoilovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada odamlarning bir-biriga o‘zaro ta’sir qilish tabiati va usullarida obyektiv ravishda namoyon bo‘ladigan subyektiv tajribali odamlar o‘rtasidagi munosabatlar, bir-birini idrok etishi va baholashi mumkin bo‘lgan munosabatlar, yo‘nalishlar, kutishlar, stereotiplar va boshqa moyilliklar tizimi, Ushbu dispozitsiyalar mazmuni, maqsadlari, qadriyatlari va birgalikdagi faoliyatni tashkil etish bilan bog‘liq bo‘lib, ularni shakllantirish uchun asos bo‘lib xizmat qiladi.